Zoberieme kelímok alebo dve polievkové lyžice (30 gramov) prášku.
Odtrhneme viečko.
Nalejeme dvakrát toľko horúcej vody ako máme prášku, čiže 60 gramov.
Dôkladne do hladka rozmiešame prášok vo vode.
Keď máme rozmiešané všetky hrudky, puding je pripravený na konzumáciu.
Voňavý instantný dezert z kokosového mlieka, kokosového cukru a kukuričného škrobu, prirodzene bez laktózy a lepku, s dlhou trvanlivosťou.
Instantný dezert s veľkou dávkou pravého prémiového kakaa. Delikátne spojenie prémiového kokosového mlieka a 100% kakaa Criollo z regiónu Cacqetta.
Jemný instantný kokosový krém s pravou vanilkou z indonézskeho pralesa. Lahodná karamelová chuť prémiového kokosového cukru a pravej výberovej vanilky.
Iba otvoríme, zalejeme aspoň 60ml horúcej vody a dobre rozmiešame. Môžeme ihneď zjesť.